Faliújság
  • Kereskedő és webáruházi technikus; Kereskedelmi értékesítő; Pincér-vendégtéri szakember, Szakács; Pék; Hegesztő, Szakács szaktechnikus; Vendégtéri szaktechnikus

Buchert László nagyszerű teljesítményével bekerült a 2. fordulóba egy középiskolai Helyesírási Versenyen

 ÖRÖMHÍR!!!!

Nagy örömmel számolunk be arról, hogy a digitális üzemmódban is sikerül megteremteni az ambíciózus és ügyes tanulók számára a versenyzési lehetőséget.
Már beszámoltunk róla, hogy néhány tanulónk részt vett az Implom József Középiskolai Helyesírási Versenyen és Buchert László nagyszerű teljesítményével bekerült a 2. fordulóba. És most jön az igazán óriási dolog, Laci, aki iskolánk 9. évfolyamos hegesztő tanulója, meg is nyerte ezt a fordulót, a baranyai szakképző iskolák tanulói közül. Így továbbjutott a Kárpát-medencei döntőbe, ami február végén kerül megrendezésre online formában. A Kárpát-medencei döntő kísérőprogramjait online formában szintén megtartják, így tanulónk is részt vehet kiállítás-megnyitón, irodalmi beszélgetésen, nyelvészeti előadáson, kulturális műsorokon. Nagyon büszkék vagyunk rá és szeretettel gratulálunk Buchert Lászlónak és felkészítő tanárának, Simon-Szilovics Adriennek.