Faliújság
  • Kereskedő és webáruházi technikus; Kereskedelmi értékesítő; Pincér-vendégtéri szakember, Szakács; Pék; Hegesztő, Szakács szaktechnikus; Vendégtéri szaktechnikus

Online oktatás

 Kedves Tanítványaink, tisztelt Szülők!

Ahogy biztosan már mindannyian értesültek róla, a középiskolák, így a mi intézményünk is, tegnaptól digitális tanrendben tanít. Szeretnénk a legfontosabb tudnivalókat röviden összefoglalni.
A 9. osztályosok számára megszervezzük az iskolai gyakorlat megfelelő lebonyolítását. Minden érintett osztály az osztályfőnökétől kap erről részletes tájékoztatást még ezen a héten, hogy a következő héten már mindenki tudja, mikor kell bejönnie az iskolába.
A 10. és 11. évfolyam gyakorlatát illetően minden gyakorlati munkahellyel leegyeztetjük, milyen formában tudják ezt megoldani. A tavaszi időszak után már ők is jobban át tudják tekinteni a helyzetet.
Az iskolába az oktatókon, a diákokon és a dolgozókon kívül más nem jöhet, csak előre leegyeztetett időpontban és nyomós indokkal.
Az iskola-látogatási igazolásokat az elektronikus naplón keresztül kell igényelni. Egyéb módon nem tudjuk elfogadni.
Mindent igyekszünk megtenni, hogy tanulóinkat ebben a helyzetben is felkészítsük a szakmai vizsgákra és az érettségire, de ehhez mi nem vagyunk elegendők, kell a tanulók megfelelő hozzáállása és a szülők, az Önök támogatása és odafigyelése, hogy gyermekük haladását figyelemmel kísérjék. A digitális tanrendben is az órarend szerint kell részt venni a tanítási órákon otthonról. A távollétet, mulasztást ugyanúgy igazolni kell, mintha az iskolában lennének. Kérjük mindannyiukat, fordítsuk ezt az időszakot a tanulásra, a tudás gyarapítására!
Bízunk benne, hogy nem tart sokáig és a téli szünet után, de legkésőbb a második félévben már a régi mederben tud folytatódni a tanítás.
Vigyázzanak magukra és a családjukra!