Faliújság
  • Szakképzésben csak 1 hely van iskolánkban: 1 fő kereskedelmi-értékesítő tanulót tudunk beiskolázni. Várjuk a jelentkezést folyamatosan a dobbantó képzésbe.

Képzések felnőtteknek

Képzés mindenkinek

Felnőttek szakmai oktatása

 

2021. január 1-től ún. alapszakmát csak szakképző intézmény szervezésében, iskolarendszerű formában lehet tanulni.

Az első és második szakma megszerzése az államilag támogatott iskolarendszerű szakképzésben függetlenül az oktatás munkarendjétől INGYENES.

Ha valaki munkahelyi, családi vagy más irányú elfoglaltságához, a meglévő ismereteihez és életkorához igazodóan kíván szakmát tanulni, ezt 2020 szeptemberétől felnőttképzési jogviszony keretében teheti meg a nappali munkarendtől eltérő időbeosztás szerint.

Felnőttképzési jogviszony keretében a szakmai oktatás időtartama lerövidíthető, illetve további könnyebbséget jelent, hogy a korábbi tanulmányok és a munkavégzés során teljesített szakirányú gyakorlat beszámításával csökkenhetnek a követelmények.

A felnőttképzési jogviszony keretében indítandó képzések iránt érdeklődni és jelentkezni közvetlenül a képzést lebonyolító intézménynél szükséges. A képzések indítása 2020 szeptemberétől folyamatosan, akár az iskolai tanévtől függetlenül is történik.

 

Baranya Megyei SZC Garai Miklós Technikum és Szakképző Iskola Siklós, Iskola u. 10/a. 70/399-2837

Bemeneti szint

Fodrász

Érettségi

Kereskedelmi értékesítő

8 általános

Pincér-vendégtéri szakember

8 általános

Szakács

8 általános

Érdeklődni az iskola elérhetőségein:

e-mail: garai.siklos@gmail.com

Tel: +36703992837; +36703992836

További felvilágosítást a Baranya Megyei Szakképzési Centrum részéről, a szakmai referenseink adnak  +36/70-1993-528, info@pecsiszc.hu