Faliújság
  • A 2022/23 tanévre vonatkozó középfokú felvételi eljárásban jelentkezők ideiglenes rangsora megtekinthető az oldalunkon.

Hírek

2020.06.18

És végleg bezártuk a tanévet.
Kiosztottuk 9-10. osztályosainknak az év végi bizonyítványt. Rájuk most az összefüggő nyári gyakorlat vár a munkahelyeken és természetesen a vakáció édes, független napjai.
Szakgimnáziumi osztályunk is befejezte a vizsgákat. Ballagáspótló műsor keretében kapták meg a 3 azaz három bizonyítványt: az év végit, a szakmait és az érettségit. Nemcsak érettségizett fiatalok, de pincér szakmunkások is egyben. Hogy az ünnepi hangulat teljes legyen, mindkét osztályfőnök elköszönt osztályától.
Várunk vissza benneteket a technikusi évfolyamra szeptembertől.

Minden dákunknak kellemes nyarat, jó pihenést és feltöltődést kívánunk.

Tovább...

2020.06.18

Tisztelt Szülők, garais Diákok, munkánkat segíteni kívánó Szimpatizánsaink!
Szerencsésen végére értünk a Covid 19 és a digitális otthonoktatás első hullámának. Kérjük, hogy segítsék munkánkat az utóbbiról szerzett tapasztalataikkal, és véleményükkel, hogy felkészüljünk a hasonló időszakok hatékonyabb megoldására.

Az alábbi kérdőív kattintásra indul:

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdiWk2TC4gSS394UEan_aXvQDE-QPyMWLm3q0wg13y19EpBWA/viewform

Tovább...

2020.06.11

Ballag már a vén diák...

Az elmaradt ballagást valamennyire pótolandó, a szakmai bizonyítványok kiosztását kötöttük egybe egy búcsúműsorral. A tanítványokat ezen az utolsó aktuson szépen feldíszített terem várta és méltó körülmények között, de a szabályokat mégis betartva vehettek búcsút iskolájuktól és kaphatták meg a sikeres vizsga eredményeként szakmai bizonyítványukat.
Búcsúztak:
11. pincér-pék osztály, osztályfőnök: Riegl Péter
11. eladó-szakács osztály, osztályfőnök: Nagy Edit
13. vendéglátás-szervező technikusi osztály, osztályfőnök: Kisgyörgy Péter

Minden végzett diákunknak sok sikert kívánunk az eredményes elhelyezkedéshez és a továbbtanuláshoz.

Tovább...

2020.06.06

 A Pécs -Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara " kiváló kamarai munkájáért" díjjal ismerte el Budavári Ágnes szakmai vezetőnk támogató mukáját. 

Budavári Ágnes 25 éves tapasztalattal évek óta segíti a kamara szakképzési és felnőttképzési tevékénységét. A cikkben mesél arről Budavári Ágnes, miért ezt a hivatást választotta.

Szívből gratulálunk és további eredeményekben gazdag munkát kívunk!

Tovább...

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]