Faliújság
  • Garai Gasztronómiai Verseny elhalasztva! Garai Gasztronómiai Verseny elhalasztva! Garai Gasztronómiai Verseny elhalasztva!

Hírek

2020.04.15

 Kedves Szülők, Diákok!

A tavaszi szünet után, ismét folytatódik a oktatás online kereteken belül. Kérünk minden Tanulót, hogy az órarend szerinti órákon vegyen részt rendszeresen, a feladatokat készítse el időben, mert csak így tudjuk évvégén osztályozni a munkáját.

Tovább...

2020.03.24

 Tisztelettel kérjük mindenki megértését, de az ügyintézés is csökkentett módban működik 2020.március 16-tól.

Ez azt jelenti, hogy kérjük, ha igazolásra vagy egyéb az iskola által kiállított dokumentumra van szükség, akkor a kérést az iskola e-mail címére küldjék. A kért dokumentumot mi szintén e-mailben vagy postán küldjük ki.
NAGYON KÉRJÜK, NE JÖJJENEK SZEMÉLYESEN:

Az iskolán kívül együttműködési megállapodás vagy tanulószerződés alapján végzett szakmai gyakorlat helyszíneit sem látogathatják a tanulók.
A 2020. március 16-tól a korábban meghirdetett, illetve szervezés alatt álló iskolai programok nem kerülnek megrendezésre.
Kérjük, az aktuális információk érdekében továbbra is kövesse folyamatosan figyelemmel a Pécsi Szakképzési Centrum, valamint iskoláinak honlapjait, közösségi oldalait

Megértésüket köszönjük.

Tovább...

2020.03.24

 Tisztelt szülők, tanulók!


Az új órarendek fent vannak a krétában.
Nem lesz külön A-B hét , minden héten azonos időben lesznek az órák.
Készen vannak a digitális osztálytermek. Kimentek a meghívások, el kell fogani őket.

Tovább...

2020.03.15

 Tisztelt Szülők, Tanulók!

Intézményünk, csak a tanulóink számára ad lehetőséget a bent hagyott felszerelések hazavitelére. Szülőket beengedni a jelenlegi helyzetben, nem áll módunkban. Információkért, kérjük keressék fel honlapunkat vagy facebook oldalunkat, illetve az E-Kréta rendszert, melyen folyamatosan közölni fogjuk a friss híreket Önöknek. 

A holnapi napon egyszerre 3 tanuló lephet be az intézménybe (aki feltételezhetően nem állt kapcsolatban külföldről hazatérő személlyel, esetleg beteg emberrel) az iskolában hagyott felszerelésekért. A beléptetés rendjéről helyben adunk információt. A minél kevesebb épületben tartózkodás és a gördülékenység érdekében kérem, hogy szíveskedjenek a felszereléseket előre végiggondolni és céltudatosan összeszedni, beszélgetésekre, kérdések megbeszélésére nem lesz lehetőség. 

A tananyagokról később adunk tájékoztatást.

Kérjük mindenki együttműködését, pozitív hozzáállását az esetlegesen felmerülő problémák türelmes tolerálását. Azon igyekszünk, hogy a helyzetet jól kezeljük.

Tovább...

2020.03.14

Tisztelt Szülő, Diákok!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy: 
"A koronavírus elleni védekezés keretében a kormány tíz akciócsoportot állt fel, az oktatási munkacsoport első javaslata nyomán hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a kormány Facebook-oldalán péntek este közzétett videójában." 
Orbán Viktor kifejtette: március 16-tól új oktatási munkarend lép életbe. Tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Olyan tanítási módok lesznek, amelyek nem igényelnek személyes jelenlétet.
Ennek alapján hétfőtől normál tanítás nem lesz, a továbbiakról tájékoztatni fogom Önöket!
Együttműködésüket köszönjük!
Tovább...

2020.03.11

 ÍRÁSBELI

PÉK: 2020.05.11. (08:00)

PINCÉR_SZAKÁCS: 2020.05.15. (10:00)

GYAKORLATI ÉS SZÓBELI SZAKMAI VIZSGÁK: 

ELADÓ:2020.05.20.

VENDÉGLÁTÓS-VENDÉGLŐS: 2020.6.2-3.

SZAKÁCS-PINCÉR:2020.6.4-5.

PÉK:2020.6.9-10.

Tovább...

2020.03.11

EFOP-2.2.0-16-2016-00002 azonosító számú „Gyermek és ifjúságpszichiátria, addiktológiai és mentálhigiénés ellátórendszer infrastrukturális feltételeinek fejlesztése” elnevezésű kiemelt projekt alapvető célja a 16 év alatti lakosság mentális egészségi állapotának javítása, az ifjúságpszichiátriai, addiktológiai és mentálhigiénés ellátórendszer fejlesztése és a korszerű, költséghatékony működtetés feltételeinek kialakítása.

 

A projekt keretében kidolgozott szakmai irányelvek alapján betegtájékoztatók is készülnek, amelyekből öt témakörben: Evés-Viselkedés-Szorongás-Hangulatzavar, valamint a Kóros Szerhasználat típusonként 5000 db nyomtatott tájékoztató, továbbá ezek digitális letölthető változatai már rendelkezésre állnak az információt szerezni kívánó potenciális páciensek és szüleik, valamint segítők, tanáraik számára. A szakemberek meggyőződése, hogy a betegtájékoztatók használata növeli a rászorulók kezelésébe jutásának és adekvát ellátásba irányításának esélyét, valamint segíti az érintett családokat a kérdéses probléma felismerésében és a kliens megfelelő szakemberhez, szolgálathoz irányításában.    

 https://gyerekpszichiatria.hu/

Tovább...

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>