Faliújság
  • Szakképzésben csak 1 hely van iskolánkban: 1 fő kereskedelmi-értékesítő tanulót tudunk beiskolázni. Várjuk a jelentkezést folyamatosan a dobbantó képzésbe.

Hírek

2021.03.01

Gratulálunk!!

Tanulóink ebben a tanévben is részt vettek a szakiskolai közismereti versenyen. A népes versenyzőtáborból Buchert László 9. hegesztő és Kovácsi Bianka 10. pincér tanuló jutott tovább a következő fordulóba a humán kategóriában.

Komplex kategóriában 3.helyen jutottak tovább: Deres Fanni, Kornfeld Luca és Gut Ronald 10. évfolyamos eladó és szakács tanulók jutotta k tovább 3 fős csapatként. Gratulálunk a tanulóknak és felkészítőiknek Simon-Szilovics Adrienn és Horváthné Török Ildikó kolléganőknek a humán és Mikola Gábornak a komplex kategóriában indulók felkészítéséhez.

Szurkoljunk Biankának, Lacinak, Fanninak, Lucának és Ronaldnak a következő fordulóban!
Tovább...

2021.02.19

 Javában zajlanak az OSZKTV or szágos közismereti verseny fordulói. Bár a felkészülést igen sok körülmény hátráltatta, nagyon bízunk benne, hogy a COVID-os időszakot megelőző, kiugróan szép sikerekkel örvendeztetnek meg minket versenyzőink. A reál és komplex szekció már megírta a verseny dolgozatot, ma a legnépesebbnek ígérkező humán csapat méretteti meg magát.

Hajrá Garai!

Tovább...

2021.02.13

 Február közepe van. Ilyenkor, Valentin nap környékén szoktuk hagyományosan megrendezni a Garaiban a szalagavatót. Ilyenkor óriási izgalommal készülnek a végzőseink, hogy megkapják a kis szalagot, mely jelzi, hogy hamarosan vizsgázni fognak és szakemberként hagyják el az iskolát. Azért is izgatottak, mert készültek a bemutató tánccal osztályonként és azért is, hogy a szép báli ruhájukban megjelenhessenek és élvezzék ezen az estén a könnyed ünneplés hangulatát.

De ez most nem így történt. Az élet nagy rendező, és most másként rendelkezett. Nincs ünneplő család, nincs táncbemutató, nincs báli ruha és nincs bál sem. Szomorú... A pandémia miatt szigorú szabályok érvényesek és ezt bizony nehéz elfogadni a végzősök lelkének. Ezért olyan kompomisszumos megoldás született, amiben ünnepélyes módon, ám a szabályokat szigorúan betartva adtuk át a szalagokat. Nagyon minimál stílusban, ám a kis hangulatot mégis belevarázsolva. Gratulálunk a végzős 11. eladó, pék, pincér, szakács tanulóinknak abból az alkalomból, aminek a szalag egy jelképe, hogy eddig eljutottak. És kívánjuk, hogy szalagjuk ösztönözze őket a vizsgáig visszlévő idő hasznos, szorgalmas kihasználására. A kedves szülőknek vigaszul tesszük közzé ezt a kis albumot. Szeretettel szerveztük a szalagátadást, mert átérezzük a diákjaink és szüleik hiányérzetét. Kérjük fogadják olyan szeretettel, ahogy mi készültünk rá és megvalósítottuk.
Tovább...

2021.01.21

2020-ban is megrendezték a Gáspár Pomádé Országos Fodrászversenyt. Az OMC Championship 2020-at online rendezték meg, Natasa két kategóriában 12. helyezést ért el (116, illetve 127 nevezőből), egy versenyszámban pedig 81 hajszobrász közül 13. lett. Édesanyja, Natália, két kategóriában 12. helyezést ért el a szintén csaknem száz versenyző között.
A JELENTKEZŐK NÉGY KATEGÓRIÁBAN INDULHATTAK:
1) Női versenyszám: 20-as évek frizurája
2) Női versenyszám: divat hajvágás az ősz színeivel
3) Női versenyszám: extrém konty a Halloween jegyében
4) Férfi versenyszám: modern klasszikus frizura vágása, szárítása férfi babafejen vagy élő modellen
Gratulálunk és büszkék vagyunk Natasára és Natáliára!!
További sok sikert kívánunk Hölgyeim!

Tovább...

2021.01.11

 Szomorú szívvel tudatjuk, hogy iskolánk 9. vendéglátó osztályos tanulója, Varga Lajos tragikus hirtelenséggel elhunyt. Ezúton is szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket családjának és barátainak.

Emlékét kegyelettel megőrizzük.
Tovább...

2021.01.08

Kedves Szülők, Diákok!

Továbbra is digitális oktatás lesz. Minden Tanulót kérünk, hogy tanuljanak gőzerővel, ahol tud, még javítson a felélv zárása előtt!

Végzősök! Négy hónap még az iskola, vagy már annyi sem, mindent bele!!!

Az online oktatás követelményrendszere éppen olyan, mintha személyesen tanítanának a tanárok! 

Hajrá!!! Jó munkát, kitartást!

Tovább...

2021.01.08

 ÖRÖMHÍR!!!!

Nagy örömmel számolunk be arról, hogy a digitális üzemmódban is sikerül megteremteni az ambíciózus és ügyes tanulók számára a versenyzési lehetőséget.
Már beszámoltunk róla, hogy néhány tanulónk részt vett az Implom József Középiskolai Helyesírási Versenyen és Buchert László nagyszerű teljesítményével bekerült a 2. fordulóba. És most jön az igazán óriási dolog, Laci, aki iskolánk 9. évfolyamos hegesztő tanulója, meg is nyerte ezt a fordulót, a baranyai szakképző iskolák tanulói közül. Így továbbjutott a Kárpát-medencei döntőbe, ami február végén kerül megrendezésre online formában. A Kárpát-medencei döntő kísérőprogramjait online formában szintén megtartják, így tanulónk is részt vehet kiállítás-megnyitón, irodalmi beszélgetésen, nyelvészeti előadáson, kulturális műsorokon. Nagyon büszkék vagyunk rá és szeretettel gratulálunk Buchert Lászlónak és felkészítő tanárának, Simon-Szilovics Adriennek.
Tovább...

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]