Faliújság
 • Szakképzésben csak 1 hely van iskolánkban: 1 fő kereskedelmi-értékesítő tanulót tudunk beiskolázni. Várjuk a jelentkezést folyamatosan a dobbantó képzésbe.

Hírek

2021.05.11

 Elérkezett a szakmai vizsga első napja. Pékeink teljesítik ma a szakmai írásbelit. Nagyon szurkolunk nekik!

A családsegítő munkatársainak, közülük Farkas-Káló Beátának köszönjük azt a kedves és vidám biztató dekorációt, amivel ma reggel iskolánkat feldíszítették. Vizsgázóinknak nagyszerű motiváció az a kiskönyvjelző is, ami személyes ajándékul választhattak maguknak.Még egyszer köszönjük a szép gesztust. Hajrá pékek!
Tovább...

2021.05.09

 Kedves Tanulóink!

Igazgató úr közleménye, hivatalos álláspont a jövő hétre. Olvassátok, terjesszétek, de legfőképp tartsátok be!

" Tisztelt Diákok!
Mint talán mindannyian értesültetek róla május 10-étől végre ismét be lehet jönni az iskolába. Az oktatás jelenléti órákkal folytatódik.
Néhány tudnivaló:
 • A jelenlegi helyzetben az iskola egész területén kötelező a szájat orrot eltakaró maszk használata a tantermekben is!

 • A héten kihirdetett órarend szerint lesznek a tanórák.
 • A korábbi házirend és csengetési rend van életben tehát 7:55 kor csengetünk be.

 • Külön kiemelem, hogy a gyakorlatok és a testnevelés órák is a szokott rendben lesznek megtartva, vagyis munkaruha / testnevelésre alkalmas öltözék és lábbeli legyen mindenkinek!
 • Hétfőn 8 órától a pékek szakmai írásbelit írnak a 109-es teremben, ezért a felső szinten korlátozva lesz a közlekedés. Várakozni a 11 óráig a földszinten kell, és csak az órát tartó tanárral lehet majd felmenni az emeleti termekbe.
 • A hátsó lépcsőház 11 -ig nem használható!
 • Hétfőn az első 4 órában nem lesz „csengetés”
 • Kedden a 10. évfolyam védőnői szűrésen vesz részt.
 • Zárt térben a kórokozók koncentrációjának csökkentése érdekében kiemelt figyelmet kell fordítani a folyamatos vagy rendszeres, fokozott intenzitású természetes szellőztetésre.
 • Pénteken 14-én a kilencedikesek egy napra ismét online oktatásban részesülnek, mert az iskolában szakmai vizsgák lesznek. A 10. szakács osztály kiegészítő kompetenciamérést ír.
 • A többi tizedikes tanuló szakmai gyakorlatra megy.
Tovább...

2021.04.28

Sajnálattal tudatjuk minden érintettel, hogy a járványhelyzetre való tekintettel ebben a tanévben sem tudunk hagyományos ballagást szervezeni. A végzős diákoktól az utolsó vizsgájuk napján, a bizonyítványok kiosztásakor búcsúzunk el.
Kérjük megértésüket.
Tovább...

2021.04.14

 Nagy büszkeséggel és mérhetetlen boldogsággal osztjuk meg a csodás hírt, hogy az OSZKTV-n (közismereti tanulmányi versenyen) a komplex csapatunk bejutott az országos döntőbe.

Nagy szeretettel gratulálunk a nagyszerű eredményhez, ami ráadásul a 7. helyen való bejutást jelenti, a három csapattagnak: Deres Fanninak (10-eladó), Kornfeld Lucának (10.szakács) és Gut Ronaldnak (10.szakács) és felkészítő tanáruknak, Mikola Gábornak.
Az országos döntő is online kerül megrendezésre.
Szurkoljunk a nyerő szériában levő csapatnak, hogy a döntőben, április 24-én is jól helytálljanak!
Tovább...

2021.04.14

 Találkozunk május 10-én az iskolába. (A jelenlegi álláspont szerint)

Kérünk minden Kedves tanulót, hogy kitartóan, szorgalmasan készítsék el a feladatokat, vegyen részt az órákon, hogy sikeresen zárhassák az év végét!
Tovább...

2021.04.01

 A nyuszi szép eredményeket hozott...

Az otthonról történő digitális oktatás idején is elindult a szakmai verseny minden szakmából. Pincér és szakács tanulóink készültek és vágtak bele a feladatba. Most, húsvét előtt, az elektronikus felületen tudták megnézni a versenyzők, hogy sikerült az első forduló.
Nagyszerű híreket kaptunk, mert a 11. szakács osztályból Bochnicsek Bence és Ortnel Máté 60% fölötti teljesítményével megszerezte a szakmai írásbeli ötösét! Felkészítő tanáruk: Gali Krisztina. Szeretettel gratulálunk! Nagyon örülünk ennek a kiváló eredménynek, büszkék vagyunk rátok.

A többieknek is nagyon hasznos volt a szakmai vizsgára való felkészülésben a tapasztalatszerzés. A pincérek felkészítő tanárai: Budavári Ágnes és Csuka-Maul Anikó.
Mindenkinek jó pihenést kívánunk a tavaszi szünetben!

Tovább...

2021.03.26

Napjainkban egyre gyakrabban téma a klímaváltozás és a fenntarthatóság.

A fiatalokat is rendkívüli módon foglalkoztatja a klímaváltozás kérdésköre. Mivel ebben az életkorban alakul ki a szemléletmódjuk, világnézetük, értékrendjük, ezért rendkívül fontos, hogy a témában (is) hiteles információkat kapjanak, és véleményüket tényekre, valódi adatokra, ne pedig hamis információkra, érzelmekre, impressziókra alapozzák. Kritikával kezeljék a valótlan információn alapuló rémületkeltést, de érzékeljék a veszélyt, és reálisan értékeljék a kockázatot. A pontos és hiteles adatok, információk alapján váljanak elkötelezetté a teremtett világ megőrzése és védelme iránt. Ebben tud segítséget nyújtani a fiatalok széles rétegeinek a Nagy Diák Klímateszt.

Nagy Diák Klímateszt egy háromfordulós játék, amely nemcsak a problémákra hívja fel a figyelmet, hanem javaslatokat is tesz Földünk megmentésére.
A verseny első fordulójába az alábbi linken lehet bekapcsolódni.

 
Reméljük, hogy a projekt híre minél több fiatalhoz eljut.
 
https://www.origo.hu/gazdasag/20210323-a-nagy-diak-klimateszt-szemleletmodot-formal.html
 
https://nagydiaktesztek.hu/klimateszt

Tovább...

2021.03.25

Kedves Szülők! Várjuk Önöket online a fogadó óráinkon 2021-03-30-án 16 órától. Kérjük, hogy jelezzék felénk (osztályfőnöknek és a szaktanároknak) hétfő estig részvételi szándékukat.
Akik részt szeretnének venni,azokat a tanuló TEAMS-es felületén (online) felhívjuk.
Várjuk szíves visszajelzésüket!
Tovább...

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]