Faliújság
  • A 2022/23 tanévre vonatkozó középfokú felvételi eljárásban jelentkezők ideiglenes rangsora megtekinthető az oldalunkon.

Hírek

2021.01.11

 Szomorú szívvel tudatjuk, hogy iskolánk 9. vendéglátó osztályos tanulója, Varga Lajos tragikus hirtelenséggel elhunyt. Ezúton is szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket családjának és barátainak.

Emlékét kegyelettel megőrizzük.
Tovább...

2021.01.08

Kedves Szülők, Diákok!

Továbbra is digitális oktatás lesz. Minden Tanulót kérünk, hogy tanuljanak gőzerővel, ahol tud, még javítson a felélv zárása előtt!

Végzősök! Négy hónap még az iskola, vagy már annyi sem, mindent bele!!!

Az online oktatás követelményrendszere éppen olyan, mintha személyesen tanítanának a tanárok! 

Hajrá!!! Jó munkát, kitartást!

Tovább...

2021.01.08

 ÖRÖMHÍR!!!!

Nagy örömmel számolunk be arról, hogy a digitális üzemmódban is sikerül megteremteni az ambíciózus és ügyes tanulók számára a versenyzési lehetőséget.
Már beszámoltunk róla, hogy néhány tanulónk részt vett az Implom József Középiskolai Helyesírási Versenyen és Buchert László nagyszerű teljesítményével bekerült a 2. fordulóba. És most jön az igazán óriási dolog, Laci, aki iskolánk 9. évfolyamos hegesztő tanulója, meg is nyerte ezt a fordulót, a baranyai szakképző iskolák tanulói közül. Így továbbjutott a Kárpát-medencei döntőbe, ami február végén kerül megrendezésre online formában. A Kárpát-medencei döntő kísérőprogramjait online formában szintén megtartják, így tanulónk is részt vehet kiállítás-megnyitón, irodalmi beszélgetésen, nyelvészeti előadáson, kulturális műsorokon. Nagyon büszkék vagyunk rá és szeretettel gratulálunk Buchert Lászlónak és felkészítő tanárának, Simon-Szilovics Adriennek.
Tovább...

2021.01.03

Kedves Szülők, Diákok, Munkatársak!

Mindenkinek boldog újévet kívánunk! Gyakorlati héttel kezdünk holnap.

Január 11-től az online oktatás helyett rendes iskola lesz. Azon a héten zárják a tanárok a 11. évfolyamosokat. 4 hónap van vissza az iskolából, majd a vizsgák következnek.

Mindenkit kérünk, hozza ki a maximumot magából, a félévet zarja bukás nélkül! Közel a cél, kapjon értelmes az elmúlt három év.

Jó munkát Mindenkinek!

Tovább...

2020.12.17

A Gáspár Pomádé által szervezett versenyen két számban indult Natasa: a 20-as évek divatja és az extrém konty Halloween jegyében, ahol sikerült Extrém konty kategóriában a dobogó 2. fokára állnia!

Tovább...

2020.12.15

 Már meggyújottuk a harmadik gyertyát is az adventi koszorún...

Kedves Diakok, Szülők, Partnerek, Kollégák, Munkatársak!
Egy kihívásokkal teli évben mit is lehetne a közelgő ünnep alkalmából kívánni? Mindenek előtt testi-lelki egészséget, szeretetet, türelmet és belső békességet, ami átsegít mindannyiunkat a nehézségeken és erőt ad, hogy a legjobbat hozzuk ki az adott helyzetből.
Az új esztendőre a fentiek mellé egy új kezdést, szorgalmat és kitartást, ami segít az akadályok leküzdésében és sikereket hoz.
Legyen áldott és meghitt az ünnep!
Fogadják szeretettel azt a kis műsort, amit tanítványaink szeretettel nyújtanak át ajándékba. Ignácz Gabriella Léna, Gőgös Xavér, Csobán Zsombor előadásában, Peti Lajos és Simon-Szilovics Adrienn felkészítésével és szervezésével, Mikola Gábor technikai gondozásával.
Tovább...

2020.11.16

 Kedves Szülők, Tanulók!

www.youtube.com/watch

Az itt csatolt link segítséget nyújt a digitális oktatáshoz, óralátogatáshoz. Kérjük tanulmányozni és ha további kérdéseik vannak az osztályfőnökök felé azokat mentenni, szíveskedjenek.

Jó munkát, kitartást, egészséget kívánunk Mindenkinek!

Tovább...

2020.11.14

Az élet a digitális tanrend idején sem áll meg, sőt...

Szerencsére még a hét elején sikerült lebonyolítani iskolánkban az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny helyi előválogatóját. 9. és 10. évfolyamos diákok indultak a versenyen, összesen 18 fő.
Diákjaink jól teljesítették a feladatot, de közülük csak egy tanuló juthat tovább. Szoros küzdelemben a legjobb eredménnyel Buchert László végzett az első helyen, így iskolánkat ő képviselheti majd a verseny következő fordulóján.
Az eredmények a következők lettek:
9.évfolyamon:
1. helyezett: Buchert László,
2. helyezett: Kosztics Ilona Rebeka,
3. helyezett: Kolompár Virág és Polyákovics Veronika
10. évfolyamon.:
1. helyezett: Bogdán Nikolett,
2. helyezett: Kovácsi Bianka,
3. helyezett: Balog Emília.
Felkészítő tanáraik Horváthné Török Ildikó és Simon-Szilovics Adrienn voltak.
Tovább...

2020.11.14

 Kedves Tanítványaink, tisztelt Szülők!

Ahogy biztosan már mindannyian értesültek róla, a középiskolák, így a mi intézményünk is, tegnaptól digitális tanrendben tanít. Szeretnénk a legfontosabb tudnivalókat röviden összefoglalni.
A 9. osztályosok számára megszervezzük az iskolai gyakorlat megfelelő lebonyolítását. Minden érintett osztály az osztályfőnökétől kap erről részletes tájékoztatást még ezen a héten, hogy a következő héten már mindenki tudja, mikor kell bejönnie az iskolába.
A 10. és 11. évfolyam gyakorlatát illetően minden gyakorlati munkahellyel leegyeztetjük, milyen formában tudják ezt megoldani. A tavaszi időszak után már ők is jobban át tudják tekinteni a helyzetet.
Az iskolába az oktatókon, a diákokon és a dolgozókon kívül más nem jöhet, csak előre leegyeztetett időpontban és nyomós indokkal.
Az iskola-látogatási igazolásokat az elektronikus naplón keresztül kell igényelni. Egyéb módon nem tudjuk elfogadni.
Mindent igyekszünk megtenni, hogy tanulóinkat ebben a helyzetben is felkészítsük a szakmai vizsgákra és az érettségire, de ehhez mi nem vagyunk elegendők, kell a tanulók megfelelő hozzáállása és a szülők, az Önök támogatása és odafigyelése, hogy gyermekük haladását figyelemmel kísérjék. A digitális tanrendben is az órarend szerint kell részt venni a tanítási órákon otthonról. A távollétet, mulasztást ugyanúgy igazolni kell, mintha az iskolában lennének. Kérjük mindannyiukat, fordítsuk ezt az időszakot a tanulásra, a tudás gyarapítására!
Bízunk benne, hogy nem tart sokáig és a téli szünet után, de legkésőbb a második félévben már a régi mederben tud folytatódni a tanítás.
Vigyázzanak magukra és a családjukra!
Tovább...

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]