Faliújság
  • Garai Gasztronómiai Verseny elhalasztva! Garai Gasztronómiai Verseny elhalasztva! Garai Gasztronómiai Verseny elhalasztva!

Hírek

2020.11.14

Az élet a digitális tanrend idején sem áll meg, sőt...

Szerencsére még a hét elején sikerült lebonyolítani iskolánkban az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny helyi előválogatóját. 9. és 10. évfolyamos diákok indultak a versenyen, összesen 18 fő.
Diákjaink jól teljesítették a feladatot, de közülük csak egy tanuló juthat tovább. Szoros küzdelemben a legjobb eredménnyel Buchert László végzett az első helyen, így iskolánkat ő képviselheti majd a verseny következő fordulóján.
Az eredmények a következők lettek:
9.évfolyamon:
1. helyezett: Buchert László,
2. helyezett: Kosztics Ilona Rebeka,
3. helyezett: Kolompár Virág és Polyákovics Veronika
10. évfolyamon.:
1. helyezett: Bogdán Nikolett,
2. helyezett: Kovácsi Bianka,
3. helyezett: Balog Emília.
Felkészítő tanáraik Horváthné Török Ildikó és Simon-Szilovics Adrienn voltak.
Tovább...

2020.11.14

 Kedves Tanítványaink, tisztelt Szülők!

Ahogy biztosan már mindannyian értesültek róla, a középiskolák, így a mi intézményünk is, tegnaptól digitális tanrendben tanít. Szeretnénk a legfontosabb tudnivalókat röviden összefoglalni.
A 9. osztályosok számára megszervezzük az iskolai gyakorlat megfelelő lebonyolítását. Minden érintett osztály az osztályfőnökétől kap erről részletes tájékoztatást még ezen a héten, hogy a következő héten már mindenki tudja, mikor kell bejönnie az iskolába.
A 10. és 11. évfolyam gyakorlatát illetően minden gyakorlati munkahellyel leegyeztetjük, milyen formában tudják ezt megoldani. A tavaszi időszak után már ők is jobban át tudják tekinteni a helyzetet.
Az iskolába az oktatókon, a diákokon és a dolgozókon kívül más nem jöhet, csak előre leegyeztetett időpontban és nyomós indokkal.
Az iskola-látogatási igazolásokat az elektronikus naplón keresztül kell igényelni. Egyéb módon nem tudjuk elfogadni.
Mindent igyekszünk megtenni, hogy tanulóinkat ebben a helyzetben is felkészítsük a szakmai vizsgákra és az érettségire, de ehhez mi nem vagyunk elegendők, kell a tanulók megfelelő hozzáállása és a szülők, az Önök támogatása és odafigyelése, hogy gyermekük haladását figyelemmel kísérjék. A digitális tanrendben is az órarend szerint kell részt venni a tanítási órákon otthonról. A távollétet, mulasztást ugyanúgy igazolni kell, mintha az iskolában lennének. Kérjük mindannyiukat, fordítsuk ezt az időszakot a tanulásra, a tudás gyarapítására!
Bízunk benne, hogy nem tart sokáig és a téli szünet után, de legkésőbb a második félévben már a régi mederben tud folytatódni a tanítás.
Vigyázzanak magukra és a családjukra!
Tovább...

2020.10.19

 Az eladók szintvizsgájával lezárult a sor. Minden 10. évfolyamos tanulónk sikeresen teljesítette a követelményeket. Nagyon jó eredmények születtek. Gratulálunk minden diáknak és felkészítő tanárnak. Büszkék vagyunk rátok.

<a href=Tovább...

2020.09.21

Ezennel tudatjuk a "nagyvilággal", hogy két tanítványunk bejutott az "Édes anyanyelvünk" verseny országos döntőjébe: Baráth Eszter és Szűcs Dominika 10. osztályos tanulók és felkészítő tanáruk, Simon-Szilovics Adrienn utazhatnak Sátoraljaújhelyre az országos megmérettetésre. A megyei versenyt a BMSZC Simonyi Károly Technikum és Szakképző Iskola szervezte. Gratulálunk és büszkék vagyunk rátok!

Tovább...

2020.09.11

Kedves Szülők!
Szeretettel várjuk Önöket a tanév eleji szülői értekezletünkre.
A 9. osztályosok szüleit 15:30 órakor.
A felsőbb évfolyamos szülőkkel az osztályfőnökök felveszik a kapcsolatot és majd online megbeszélik a teendőket.
Néhány fontos dologra szeretnénk felhívni a figyelmüket:
1. Az iskolában a program ideje alatt szájmaszk viselése kötelező.
2. Belépéskor testhőmérséklet-mérést végzünk és a kihelyezett fertőtlenítővel fertőtleníteni kell a kezüket.
3. Ha valaki beteg, kérjük maradjon otthon és telefonon vagy elektronikus úton vegye fel az osztályfőnökkel a kapcsolatot. Szívesen fogadjuk és válaszoljuk meg munkaidőben feltett kérdéseiket.
Tovább...

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>