Faliújság
  • A 2022/23 tanévre vonatkozó középfokú felvételi eljárásban jelentkezők ideiglenes rangsora megtekinthető az oldalunkon.

Hírek

2021.03.26

Napjainkban egyre gyakrabban téma a klímaváltozás és a fenntarthatóság.

A fiatalokat is rendkívüli módon foglalkoztatja a klímaváltozás kérdésköre. Mivel ebben az életkorban alakul ki a szemléletmódjuk, világnézetük, értékrendjük, ezért rendkívül fontos, hogy a témában (is) hiteles információkat kapjanak, és véleményüket tényekre, valódi adatokra, ne pedig hamis információkra, érzelmekre, impressziókra alapozzák. Kritikával kezeljék a valótlan információn alapuló rémületkeltést, de érzékeljék a veszélyt, és reálisan értékeljék a kockázatot. A pontos és hiteles adatok, információk alapján váljanak elkötelezetté a teremtett világ megőrzése és védelme iránt. Ebben tud segítséget nyújtani a fiatalok széles rétegeinek a Nagy Diák Klímateszt.

Nagy Diák Klímateszt egy háromfordulós játék, amely nemcsak a problémákra hívja fel a figyelmet, hanem javaslatokat is tesz Földünk megmentésére.
A verseny első fordulójába az alábbi linken lehet bekapcsolódni.

 
Reméljük, hogy a projekt híre minél több fiatalhoz eljut.
 
https://www.origo.hu/gazdasag/20210323-a-nagy-diak-klimateszt-szemleletmodot-formal.html
 
https://nagydiaktesztek.hu/klimateszt

Tovább...

2021.03.25

Kedves Szülők! Várjuk Önöket online a fogadó óráinkon 2021-03-30-án 16 órától. Kérjük, hogy jelezzék felénk (osztályfőnöknek és a szaktanároknak) hétfő estig részvételi szándékukat.
Akik részt szeretnének venni,azokat a tanuló TEAMS-es felületén (online) felhívjuk.
Várjuk szíves visszajelzésüket!
Tovább...

2021.03.01

Gratulálunk!!

Tanulóink ebben a tanévben is részt vettek a szakiskolai közismereti versenyen. A népes versenyzőtáborból Buchert László 9. hegesztő és Kovácsi Bianka 10. pincér tanuló jutott tovább a következő fordulóba a humán kategóriában.

Komplex kategóriában 3.helyen jutottak tovább: Deres Fanni, Kornfeld Luca és Gut Ronald 10. évfolyamos eladó és szakács tanulók jutotta k tovább 3 fős csapatként. Gratulálunk a tanulóknak és felkészítőiknek Simon-Szilovics Adrienn és Horváthné Török Ildikó kolléganőknek a humán és Mikola Gábornak a komplex kategóriában indulók felkészítéséhez.

Szurkoljunk Biankának, Lacinak, Fanninak, Lucának és Ronaldnak a következő fordulóban!
Tovább...

2021.02.19

 Javában zajlanak az OSZKTV or szágos közismereti verseny fordulói. Bár a felkészülést igen sok körülmény hátráltatta, nagyon bízunk benne, hogy a COVID-os időszakot megelőző, kiugróan szép sikerekkel örvendeztetnek meg minket versenyzőink. A reál és komplex szekció már megírta a verseny dolgozatot, ma a legnépesebbnek ígérkező humán csapat méretteti meg magát.

Hajrá Garai!

Tovább...

2021.02.13

 Február közepe van. Ilyenkor, Valentin nap környékén szoktuk hagyományosan megrendezni a Garaiban a szalagavatót. Ilyenkor óriási izgalommal készülnek a végzőseink, hogy megkapják a kis szalagot, mely jelzi, hogy hamarosan vizsgázni fognak és szakemberként hagyják el az iskolát. Azért is izgatottak, mert készültek a bemutató tánccal osztályonként és azért is, hogy a szép báli ruhájukban megjelenhessenek és élvezzék ezen az estén a könnyed ünneplés hangulatát.

De ez most nem így történt. Az élet nagy rendező, és most másként rendelkezett. Nincs ünneplő család, nincs táncbemutató, nincs báli ruha és nincs bál sem. Szomorú... A pandémia miatt szigorú szabályok érvényesek és ezt bizony nehéz elfogadni a végzősök lelkének. Ezért olyan kompomisszumos megoldás született, amiben ünnepélyes módon, ám a szabályokat szigorúan betartva adtuk át a szalagokat. Nagyon minimál stílusban, ám a kis hangulatot mégis belevarázsolva. Gratulálunk a végzős 11. eladó, pék, pincér, szakács tanulóinknak abból az alkalomból, aminek a szalag egy jelképe, hogy eddig eljutottak. És kívánjuk, hogy szalagjuk ösztönözze őket a vizsgáig visszlévő idő hasznos, szorgalmas kihasználására. A kedves szülőknek vigaszul tesszük közzé ezt a kis albumot. Szeretettel szerveztük a szalagátadást, mert átérezzük a diákjaink és szüleik hiányérzetét. Kérjük fogadják olyan szeretettel, ahogy mi készültünk rá és megvalósítottuk.
Tovább...

2021.01.21

2020-ban is megrendezték a Gáspár Pomádé Országos Fodrászversenyt. Az OMC Championship 2020-at online rendezték meg, Natasa két kategóriában 12. helyezést ért el (116, illetve 127 nevezőből), egy versenyszámban pedig 81 hajszobrász közül 13. lett. Édesanyja, Natália, két kategóriában 12. helyezést ért el a szintén csaknem száz versenyző között.
A JELENTKEZŐK NÉGY KATEGÓRIÁBAN INDULHATTAK:
1) Női versenyszám: 20-as évek frizurája
2) Női versenyszám: divat hajvágás az ősz színeivel
3) Női versenyszám: extrém konty a Halloween jegyében
4) Férfi versenyszám: modern klasszikus frizura vágása, szárítása férfi babafejen vagy élő modellen
Gratulálunk és büszkék vagyunk Natasára és Natáliára!!
További sok sikert kívánunk Hölgyeim!

Tovább...

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]