Faliújság
 • A 2022/23 tanévre vonatkozó középfokú felvételi eljárásban jelentkezők ideiglenes rangsora megtekinthető az oldalunkon.

Hírek

2021.05.21

 Nagy örömünkre megérkeztek az oklevelek az OSZKTV mindkét fordulójáról, a regionális 1. és az országos7. helyről is. Az online verseny csak azt tette lehetővé, hogy iskolánk igazgatója, Mikola Lajos adja át a versenyzőknek: Deres Fanninak, Kornfeld Lucának, Gut Ronaldnak és felkészítőjüknek, Mikola Gábornak. Ezt határtalan örömmel meg is tette. Még egyszer szívből gratulálunk a csapatnak.

Tovább...

2021.05.17

Pénteken megírták a végzősök a többi szakmában is az írásbeliket. Pincér, szakács, fodrász és vendéglátásszervező szakmákban. Most már csak azon kell izgulnunk mindannyiónknak, hogy milyen eredmények fognak születni. Bízunk benne, hogy sikeresen teljesítette minden tanulónk az első feladatot.

A dolgozatok megtekintésének ideje:
Fodrász és pék szakmákban: 2021. május 25-én 8:00 - 14:00 között.
Pincérek, szakácsok, vendéglátásszervező technikusok: 2021. május 28-án 8:00 és 14:00 között.
Tovább...

2021.05.11

 Elérkezett a szakmai vizsga első napja. Pékeink teljesítik ma a szakmai írásbelit. Nagyon szurkolunk nekik!

A családsegítő munkatársainak, közülük Farkas-Káló Beátának köszönjük azt a kedves és vidám biztató dekorációt, amivel ma reggel iskolánkat feldíszítették. Vizsgázóinknak nagyszerű motiváció az a kiskönyvjelző is, ami személyes ajándékul választhattak maguknak.Még egyszer köszönjük a szép gesztust. Hajrá pékek!
Tovább...

2021.05.09

 Kedves Tanulóink!

Igazgató úr közleménye, hivatalos álláspont a jövő hétre. Olvassátok, terjesszétek, de legfőképp tartsátok be!

" Tisztelt Diákok!
Mint talán mindannyian értesültetek róla május 10-étől végre ismét be lehet jönni az iskolába. Az oktatás jelenléti órákkal folytatódik.
Néhány tudnivaló:
 • A jelenlegi helyzetben az iskola egész területén kötelező a szájat orrot eltakaró maszk használata a tantermekben is!

 • A héten kihirdetett órarend szerint lesznek a tanórák.
 • A korábbi házirend és csengetési rend van életben tehát 7:55 kor csengetünk be.

 • Külön kiemelem, hogy a gyakorlatok és a testnevelés órák is a szokott rendben lesznek megtartva, vagyis munkaruha / testnevelésre alkalmas öltözék és lábbeli legyen mindenkinek!
 • Hétfőn 8 órától a pékek szakmai írásbelit írnak a 109-es teremben, ezért a felső szinten korlátozva lesz a közlekedés. Várakozni a 11 óráig a földszinten kell, és csak az órát tartó tanárral lehet majd felmenni az emeleti termekbe.
 • A hátsó lépcsőház 11 -ig nem használható!
 • Hétfőn az első 4 órában nem lesz „csengetés”
 • Kedden a 10. évfolyam védőnői szűrésen vesz részt.
 • Zárt térben a kórokozók koncentrációjának csökkentése érdekében kiemelt figyelmet kell fordítani a folyamatos vagy rendszeres, fokozott intenzitású természetes szellőztetésre.
 • Pénteken 14-én a kilencedikesek egy napra ismét online oktatásban részesülnek, mert az iskolában szakmai vizsgák lesznek. A 10. szakács osztály kiegészítő kompetenciamérést ír.
 • A többi tizedikes tanuló szakmai gyakorlatra megy.
Tovább...

2021.04.28

Sajnálattal tudatjuk minden érintettel, hogy a járványhelyzetre való tekintettel ebben a tanévben sem tudunk hagyományos ballagást szervezeni. A végzős diákoktól az utolsó vizsgájuk napján, a bizonyítványok kiosztásakor búcsúzunk el.
Kérjük megértésüket.
Tovább...

2021.04.14

 Nagy büszkeséggel és mérhetetlen boldogsággal osztjuk meg a csodás hírt, hogy az OSZKTV-n (közismereti tanulmányi versenyen) a komplex csapatunk bejutott az országos döntőbe.

Nagy szeretettel gratulálunk a nagyszerű eredményhez, ami ráadásul a 7. helyen való bejutást jelenti, a három csapattagnak: Deres Fanninak (10-eladó), Kornfeld Lucának (10.szakács) és Gut Ronaldnak (10.szakács) és felkészítő tanáruknak, Mikola Gábornak.
Az országos döntő is online kerül megrendezésre.
Szurkoljunk a nyerő szériában levő csapatnak, hogy a döntőben, április 24-én is jól helytálljanak!
Tovább...

2021.04.14

 Találkozunk május 10-én az iskolába. (A jelenlegi álláspont szerint)

Kérünk minden Kedves tanulót, hogy kitartóan, szorgalmasan készítsék el a feladatokat, vegyen részt az órákon, hogy sikeresen zárhassák az év végét!
Tovább...

2021.04.01

 A nyuszi szép eredményeket hozott...

Az otthonról történő digitális oktatás idején is elindult a szakmai verseny minden szakmából. Pincér és szakács tanulóink készültek és vágtak bele a feladatba. Most, húsvét előtt, az elektronikus felületen tudták megnézni a versenyzők, hogy sikerült az első forduló.
Nagyszerű híreket kaptunk, mert a 11. szakács osztályból Bochnicsek Bence és Ortnel Máté 60% fölötti teljesítményével megszerezte a szakmai írásbeli ötösét! Felkészítő tanáruk: Gali Krisztina. Szeretettel gratulálunk! Nagyon örülünk ennek a kiváló eredménynek, büszkék vagyunk rátok.

A többieknek is nagyon hasznos volt a szakmai vizsgára való felkészülésben a tapasztalatszerzés. A pincérek felkészítő tanárai: Budavári Ágnes és Csuka-Maul Anikó.
Mindenkinek jó pihenést kívánunk a tavaszi szünetben!

Tovább...

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]