Faliújság
  • Garai Gasztronómiai Verseny elhalasztva! Garai Gasztronómiai Verseny elhalasztva! Garai Gasztronómiai Verseny elhalasztva!

Hírek

2021.02.13

 Február közepe van. Ilyenkor, Valentin nap környékén szoktuk hagyományosan megrendezni a Garaiban a szalagavatót. Ilyenkor óriási izgalommal készülnek a végzőseink, hogy megkapják a kis szalagot, mely jelzi, hogy hamarosan vizsgázni fognak és szakemberként hagyják el az iskolát. Azért is izgatottak, mert készültek a bemutató tánccal osztályonként és azért is, hogy a szép báli ruhájukban megjelenhessenek és élvezzék ezen az estén a könnyed ünneplés hangulatát.

De ez most nem így történt. Az élet nagy rendező, és most másként rendelkezett. Nincs ünneplő család, nincs táncbemutató, nincs báli ruha és nincs bál sem. Szomorú... A pandémia miatt szigorú szabályok érvényesek és ezt bizony nehéz elfogadni a végzősök lelkének. Ezért olyan kompomisszumos megoldás született, amiben ünnepélyes módon, ám a szabályokat szigorúan betartva adtuk át a szalagokat. Nagyon minimál stílusban, ám a kis hangulatot mégis belevarázsolva. Gratulálunk a végzős 11. eladó, pék, pincér, szakács tanulóinknak abból az alkalomból, aminek a szalag egy jelképe, hogy eddig eljutottak. És kívánjuk, hogy szalagjuk ösztönözze őket a vizsgáig visszlévő idő hasznos, szorgalmas kihasználására. A kedves szülőknek vigaszul tesszük közzé ezt a kis albumot. Szeretettel szerveztük a szalagátadást, mert átérezzük a diákjaink és szüleik hiányérzetét. Kérjük fogadják olyan szeretettel, ahogy mi készültünk rá és megvalósítottuk.
Tovább...

2021.01.21

2020-ban is megrendezték a Gáspár Pomádé Országos Fodrászversenyt. Az OMC Championship 2020-at online rendezték meg, Natasa két kategóriában 12. helyezést ért el (116, illetve 127 nevezőből), egy versenyszámban pedig 81 hajszobrász közül 13. lett. Édesanyja, Natália, két kategóriában 12. helyezést ért el a szintén csaknem száz versenyző között.
A JELENTKEZŐK NÉGY KATEGÓRIÁBAN INDULHATTAK:
1) Női versenyszám: 20-as évek frizurája
2) Női versenyszám: divat hajvágás az ősz színeivel
3) Női versenyszám: extrém konty a Halloween jegyében
4) Férfi versenyszám: modern klasszikus frizura vágása, szárítása férfi babafejen vagy élő modellen
Gratulálunk és büszkék vagyunk Natasára és Natáliára!!
További sok sikert kívánunk Hölgyeim!

Tovább...

2021.01.11

 Szomorú szívvel tudatjuk, hogy iskolánk 9. vendéglátó osztályos tanulója, Varga Lajos tragikus hirtelenséggel elhunyt. Ezúton is szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket családjának és barátainak.

Emlékét kegyelettel megőrizzük.
Tovább...

2021.01.08

Kedves Szülők, Diákok!

Továbbra is digitális oktatás lesz. Minden Tanulót kérünk, hogy tanuljanak gőzerővel, ahol tud, még javítson a felélv zárása előtt!

Végzősök! Négy hónap még az iskola, vagy már annyi sem, mindent bele!!!

Az online oktatás követelményrendszere éppen olyan, mintha személyesen tanítanának a tanárok! 

Hajrá!!! Jó munkát, kitartást!

Tovább...

2021.01.08

 ÖRÖMHÍR!!!!

Nagy örömmel számolunk be arról, hogy a digitális üzemmódban is sikerül megteremteni az ambíciózus és ügyes tanulók számára a versenyzési lehetőséget.
Már beszámoltunk róla, hogy néhány tanulónk részt vett az Implom József Középiskolai Helyesírási Versenyen és Buchert László nagyszerű teljesítményével bekerült a 2. fordulóba. És most jön az igazán óriási dolog, Laci, aki iskolánk 9. évfolyamos hegesztő tanulója, meg is nyerte ezt a fordulót, a baranyai szakképző iskolák tanulói közül. Így továbbjutott a Kárpát-medencei döntőbe, ami február végén kerül megrendezésre online formában. A Kárpát-medencei döntő kísérőprogramjait online formában szintén megtartják, így tanulónk is részt vehet kiállítás-megnyitón, irodalmi beszélgetésen, nyelvészeti előadáson, kulturális műsorokon. Nagyon büszkék vagyunk rá és szeretettel gratulálunk Buchert Lászlónak és felkészítő tanárának, Simon-Szilovics Adriennek.
Tovább...

2021.01.03

Kedves Szülők, Diákok, Munkatársak!

Mindenkinek boldog újévet kívánunk! Gyakorlati héttel kezdünk holnap.

Január 11-től az online oktatás helyett rendes iskola lesz. Azon a héten zárják a tanárok a 11. évfolyamosokat. 4 hónap van vissza az iskolából, majd a vizsgák következnek.

Mindenkit kérünk, hozza ki a maximumot magából, a félévet zarja bukás nélkül! Közel a cél, kapjon értelmes az elmúlt három év.

Jó munkát Mindenkinek!

Tovább...

2020.12.17

A Gáspár Pomádé által szervezett versenyen két számban indult Natasa: a 20-as évek divatja és az extrém konty Halloween jegyében, ahol sikerült Extrém konty kategóriában a dobogó 2. fokára állnia!

Tovább...

2020.12.15

 Már meggyújottuk a harmadik gyertyát is az adventi koszorún...

Kedves Diakok, Szülők, Partnerek, Kollégák, Munkatársak!
Egy kihívásokkal teli évben mit is lehetne a közelgő ünnep alkalmából kívánni? Mindenek előtt testi-lelki egészséget, szeretetet, türelmet és belső békességet, ami átsegít mindannyiunkat a nehézségeken és erőt ad, hogy a legjobbat hozzuk ki az adott helyzetből.
Az új esztendőre a fentiek mellé egy új kezdést, szorgalmat és kitartást, ami segít az akadályok leküzdésében és sikereket hoz.
Legyen áldott és meghitt az ünnep!
Fogadják szeretettel azt a kis műsort, amit tanítványaink szeretettel nyújtanak át ajándékba. Ignácz Gabriella Léna, Gőgös Xavér, Csobán Zsombor előadásában, Peti Lajos és Simon-Szilovics Adrienn felkészítésével és szervezésével, Mikola Gábor technikai gondozásával.
Tovább...

2020.11.16

 Kedves Szülők, Tanulók!

www.youtube.com/watch

Az itt csatolt link segítséget nyújt a digitális oktatáshoz, óralátogatáshoz. Kérjük tanulmányozni és ha további kérdéseik vannak az osztályfőnökök felé azokat mentenni, szíveskedjenek.

Jó munkát, kitartást, egészséget kívánunk Mindenkinek!

Tovább...

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>