Faliújság
  • Garai Gasztronómiai Verseny elhalasztva! Garai Gasztronómiai Verseny elhalasztva! Garai Gasztronómiai Verseny elhalasztva!

Hírek

2021.04.14

 Nagy büszkeséggel és mérhetetlen boldogsággal osztjuk meg a csodás hírt, hogy az OSZKTV-n (közismereti tanulmányi versenyen) a komplex csapatunk bejutott az országos döntőbe.

Nagy szeretettel gratulálunk a nagyszerű eredményhez, ami ráadásul a 7. helyen való bejutást jelenti, a három csapattagnak: Deres Fanninak (10-eladó), Kornfeld Lucának (10.szakács) és Gut Ronaldnak (10.szakács) és felkészítő tanáruknak, Mikola Gábornak.
Az országos döntő is online kerül megrendezésre.
Szurkoljunk a nyerő szériában levő csapatnak, hogy a döntőben, április 24-én is jól helytálljanak!
Tovább...

2021.04.14

 Találkozunk május 10-én az iskolába. (A jelenlegi álláspont szerint)

Kérünk minden Kedves tanulót, hogy kitartóan, szorgalmasan készítsék el a feladatokat, vegyen részt az órákon, hogy sikeresen zárhassák az év végét!
Tovább...

2021.04.01

 A nyuszi szép eredményeket hozott...

Az otthonról történő digitális oktatás idején is elindult a szakmai verseny minden szakmából. Pincér és szakács tanulóink készültek és vágtak bele a feladatba. Most, húsvét előtt, az elektronikus felületen tudták megnézni a versenyzők, hogy sikerült az első forduló.
Nagyszerű híreket kaptunk, mert a 11. szakács osztályból Bochnicsek Bence és Ortnel Máté 60% fölötti teljesítményével megszerezte a szakmai írásbeli ötösét! Felkészítő tanáruk: Gali Krisztina. Szeretettel gratulálunk! Nagyon örülünk ennek a kiváló eredménynek, büszkék vagyunk rátok.

A többieknek is nagyon hasznos volt a szakmai vizsgára való felkészülésben a tapasztalatszerzés. A pincérek felkészítő tanárai: Budavári Ágnes és Csuka-Maul Anikó.
Mindenkinek jó pihenést kívánunk a tavaszi szünetben!

Tovább...

2021.03.26

Napjainkban egyre gyakrabban téma a klímaváltozás és a fenntarthatóság.

A fiatalokat is rendkívüli módon foglalkoztatja a klímaváltozás kérdésköre. Mivel ebben az életkorban alakul ki a szemléletmódjuk, világnézetük, értékrendjük, ezért rendkívül fontos, hogy a témában (is) hiteles információkat kapjanak, és véleményüket tényekre, valódi adatokra, ne pedig hamis információkra, érzelmekre, impressziókra alapozzák. Kritikával kezeljék a valótlan információn alapuló rémületkeltést, de érzékeljék a veszélyt, és reálisan értékeljék a kockázatot. A pontos és hiteles adatok, információk alapján váljanak elkötelezetté a teremtett világ megőrzése és védelme iránt. Ebben tud segítséget nyújtani a fiatalok széles rétegeinek a Nagy Diák Klímateszt.

Nagy Diák Klímateszt egy háromfordulós játék, amely nemcsak a problémákra hívja fel a figyelmet, hanem javaslatokat is tesz Földünk megmentésére.
A verseny első fordulójába az alábbi linken lehet bekapcsolódni.

 
Reméljük, hogy a projekt híre minél több fiatalhoz eljut.
 
https://www.origo.hu/gazdasag/20210323-a-nagy-diak-klimateszt-szemleletmodot-formal.html
 
https://nagydiaktesztek.hu/klimateszt

Tovább...

2021.03.25

Kedves Szülők! Várjuk Önöket online a fogadó óráinkon 2021-03-30-án 16 órától. Kérjük, hogy jelezzék felénk (osztályfőnöknek és a szaktanároknak) hétfő estig részvételi szándékukat.
Akik részt szeretnének venni,azokat a tanuló TEAMS-es felületén (online) felhívjuk.
Várjuk szíves visszajelzésüket!
Tovább...

2021.03.01

Gratulálunk!!

Tanulóink ebben a tanévben is részt vettek a szakiskolai közismereti versenyen. A népes versenyzőtáborból Buchert László 9. hegesztő és Kovácsi Bianka 10. pincér tanuló jutott tovább a következő fordulóba a humán kategóriában.

Komplex kategóriában 3.helyen jutottak tovább: Deres Fanni, Kornfeld Luca és Gut Ronald 10. évfolyamos eladó és szakács tanulók jutotta k tovább 3 fős csapatként. Gratulálunk a tanulóknak és felkészítőiknek Simon-Szilovics Adrienn és Horváthné Török Ildikó kolléganőknek a humán és Mikola Gábornak a komplex kategóriában indulók felkészítéséhez.

Szurkoljunk Biankának, Lacinak, Fanninak, Lucának és Ronaldnak a következő fordulóban!
Tovább...

2021.02.19

 Javában zajlanak az OSZKTV or szágos közismereti verseny fordulói. Bár a felkészülést igen sok körülmény hátráltatta, nagyon bízunk benne, hogy a COVID-os időszakot megelőző, kiugróan szép sikerekkel örvendeztetnek meg minket versenyzőink. A reál és komplex szekció már megírta a verseny dolgozatot, ma a legnépesebbnek ígérkező humán csapat méretteti meg magát.

Hajrá Garai!

Tovább...

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>