Faliújság
  • Szakképzésben csak 1 hely van iskolánkban: 1 fő kereskedelmi-értékesítő tanulót tudunk beiskolázni. Várjuk a jelentkezést folyamatosan a dobbantó képzésbe.

Hírek

2022.06.07

Résztvettünk az összetartozás napi műsorban. Sok más városbeli diákkal és egyesületi taggal együtt fáklyákkal "raktuk ki" nagy Magyarország térképét.
Tovább...

2022.06.03

A siklósi Védőnői Szolgálat Babagondozási Versenyt szervezett, amire két csapatunk készült.
A középiskolák között 1. helyezett lett a 10. vendéglátó osztály csapata. Versenyzők: Kolompár Virág, Ignácz Zsüliett, Kiss Karolina.
2. helyezett lett a 9. vendéglátó osztály csapata. Versenyzők: Gyafcsa Anita, Kurucz Gréta Laura, Kállai Bianka. Köszönjük a felkészítőnek, Wenhardtné Sipos Anitának a segítséget.
Nagy örömmel vettük városunk polgármesterének, Riegl Gábornak az érdeklődését, aki jelenlétével megtisztelte a versenyt.

Tovább...

2022.06.03

 BEÍRATKOZÁS!

Kedves beíratkozó Tanulónk, tisztelt Szülők!
--------------------------------------------------------------------------
Örömmel értesítjük Önöket, hogy iskolánkba 2022. június 23-án tudnak beíratkozni, beíratni gyermeküket.
--------------------------------------------------------------------------
Tisztelettel kérjük, hogy a csatolt két tájékoztatót figyelmesen olvassák el, készítsék el az e-beíratást és hozzák magukkal a beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat, amikről már a felvételről kapott levélben értesítést kaptak.
Szeretettel várjuk leendő kilencedikeseinket!!!!
Tovább...

2022.06.03

 A 10 vendéglató osztályos tanulók múlt pénteken osztály és egyben csapatépítő kiránduláson vettek rész.

Azért is érdekes ez a túra, mert tanulóink megismerkedtek a geocaching lehetőséggel. A geocaching arról szól, hogy kirándulás/túrázás közben (térkép alapján) keres az ember úgynevezett geoládákat, amikben különböző dolgok lehetnek. például feladatok, ajándékok, az adott helyről információ, stb. Tapasztalt geocachingesek már visznek magukkal apró tárgyakat, amiket cserében a geoládában hagyhatnak.
Bejárva a Tenkes hegyet, két geo-láda felkutatása volt a cél, ami nemcsak hogy felért egy erőnléti edzéssel, de nagyon nagy vidámsággal is telt. Útjuk különböző turistajelzéseken vezetett, érintve a Csodabogyó tanösvényt is.
Természetesen az ebédet ők sem hagyták ki, a kalóriák elégetését sült szalonnával pótolták.
Aki szívesen kirándul, és van kedve "kincskereséshez", fedezze fel a https://geocaching.hu/ oldalát és telefonos applikációját, hisz a világon több ezer láda várja a felkutatást, ami szórakozás lehet gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
Az osztályból van, aki azóta is szorgalmasan gyűjti a ládák jelszavait. Az osztályt kísérte Godi Alíz és Késmárki Krisztina.
Tovább...

2022.06.03

 A minden napra egy vizsga folytatódott: tudásukról adtak számot a pincérek és a szakácsok.

Ez a két vizsga mindig párhuzamosan megy, mert amit a szakácsok megfőznek, azzal szolgálják ki a pincérek a vizsgavendégeket. Itt a vendégnek nincs választása, azt a menüt kapja, amit a pincér húzott.
Vizsgázóink jól vették az akadályt, jó eredménnyel tudták átvenni a szakmai bizonyítványt.
Szeretettel grautlálunk a sikeres vizsgához mindkét csapatnak és kívánunk sok sikert további életútjukon.
Tovább...

2022.05.02

 Végre két év után felszabadultan, korlátozás és maszk nélkül ünnepelhettük végzőseinkkel és minden hozzátartozójukkal, barátaikkal együtt a ballagást. Riegl Gábor, városunk polgármestere is megtisztelte jelenlétével ünnepünket.

Megható, ünnepélyes pillanatokkal teli búcsú volt. Csodálatosan feldíszített iskolánkban méltón köszönhettünk el tanítványainktól. Voltak beszédek, versek, zene, ének és természetesen a három év kiemelkedő teljesítményének elismerése.
Álljon itt a legjobbak neve: Garai Aranygaras díjban részesült: Tetesi János 11. eladó, Nagy Imre 11. pincér, Kornfeld Luca és Gut Ronald 11. szakács tanuló.
Minden végzősünknek gratulálunk és sikeres szakmai vizsgát kívánunk!
Tovább...

2022.04.25

Hazaért a csapat Egerből. A lányok tisztességesen helytálltak, méltón képviselték iskolánkat az országos megmérettetésen.
Kasuba Rebeka 10. vendéglátó/szakács tanuló reál területen, Sáfrány Anita 9. eladó tanuló humán területen próbálhatták ki erejüket az ország szakképzős élcsapatában és szereztek tapasztalatokat.
Felkészítőik: Horváthné Török Ildikó és Simon-Szilovics Adrienn (humán), Mikola Gábor (reál).

Szeretetttel gratulálunk a versenyzőknek és felkészítőiknek a szép eredményhez.

Tovább...

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]