Faliújság
  • Garai Gasztronómiai Verseny elhalasztva! Garai Gasztronómiai Verseny elhalasztva! Garai Gasztronómiai Verseny elhalasztva!

Hírek

2019.11.08

 Nagy örömmel tudatjuk, hogy a "DDC a tehetségekért" ösztöndíjat kapott Kója Krisztina, iskolánk 10. eladó tanulója. Szeretettel gratulálunk, mind Krisztinek, mind azoknak a Kollégáknak, akiknek része volt e szép sikerben!!! További eredményes tanulást és munkát kívánunk!

Tovább...

2019.10.15

Szeretettel várunk minden érdeklődőt iskolánban a III. Garai szakmai versenyen és nyíltnapon

Tovább...

2019.10.15

Iskolánk csapata bejutott a PSZC GINOP 6.2.3 projektjének keretében meghirdetett egészségügyi versenyének döntőjébe és 5. helyezetet érték el. Gratulálunk a Diákoknak és a csoport vezetőjének Gali Krisztina tanárnőnek!!

Tovább...

2019.10.15

https://ikk.hu/

Az IKK (Innovatív Képzéstámogató Központ) célja a használható és modern szaktudás megszerzését támogatása, ami érték a hazai munkaerőpiacon valamint segítségnyújtás a digitális kompetenciák fejlesztésében.

 

Megjelent egy részletes tájékoztató füzet (Térképes szakképzőiskolakereső funkcióval) az új ágazatokról és szakmákról, alapszakmák leírásáról, melyek segítséget  nyújtanak a szakmaválasztásban.

Az IKK a fenti célok megvalósításán saját eszközeivel az alábbi területeken dolgozik:

-       A fiatalok pályaválasztásának támogatása, hogy megtalálják azt a szakmát, amiben erősségeiket jól ki tudják használni, számukra érdekes legyen és biztos megélhetést nyújtson.

o   olyan használható szaktudás elsajátítása, ami érték a piacon, és amiért versenyképes fizetést kaphat a munkavállaló;

 

o   digitális kompetenciák fejlesztése, mert a digitális jövő már elkezdődött;

 

o   egyre több vállalat bevonása a diákok oktatásába, hogy a képzés legyen minél inkább gyakorlatorientált és a modern technológiák elsajátítása mellett adjon lehetőséget megfelelő állás megszerzésére.

 

-       A változó gazdasági igényeknek megfelelő, életen át tartó tanulás elősegítése, minőségi digitális képzések széleskörű elérhetővé tétele.

-        

-       A munkaerőpiaci és gazdasági igényeknek, valamint egyéni tapasztalatoknak és kompetenciáknak megfelelő eredményes pályamódosítás, szakmaváltás támogatása.

Tovább...

2019.10.04

 Iskolánkból 15 Diák tekintheti meg a következő előadásokat, kísérőtanárral:


2. november 14. csütörtök 15 óra - A fizikusok
3. december 12. csütörtök 15 óra - A padlás

Jelentkezéseket várjuk az osztályfőnököknél.

Tovább...

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>