Faliújság
  • A 2022/23 tanévre vonatkozó középfokú felvételi eljárásban jelentkezők ideiglenes rangsora megtekinthető az oldalunkon.

Hírek

2020.03.15

 Tisztelt Szülők, Tanulók!

Intézményünk, csak a tanulóink számára ad lehetőséget a bent hagyott felszerelések hazavitelére. Szülőket beengedni a jelenlegi helyzetben, nem áll módunkban. Információkért, kérjük keressék fel honlapunkat vagy facebook oldalunkat, illetve az E-Kréta rendszert, melyen folyamatosan közölni fogjuk a friss híreket Önöknek. 

A holnapi napon egyszerre 3 tanuló lephet be az intézménybe (aki feltételezhetően nem állt kapcsolatban külföldről hazatérő személlyel, esetleg beteg emberrel) az iskolában hagyott felszerelésekért. A beléptetés rendjéről helyben adunk információt. A minél kevesebb épületben tartózkodás és a gördülékenység érdekében kérem, hogy szíveskedjenek a felszereléseket előre végiggondolni és céltudatosan összeszedni, beszélgetésekre, kérdések megbeszélésére nem lesz lehetőség. 

A tananyagokról később adunk tájékoztatást.

Kérjük mindenki együttműködését, pozitív hozzáállását az esetlegesen felmerülő problémák türelmes tolerálását. Azon igyekszünk, hogy a helyzetet jól kezeljük.

Tovább...

2020.03.14

Tisztelt Szülő, Diákok!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy: 
"A koronavírus elleni védekezés keretében a kormány tíz akciócsoportot állt fel, az oktatási munkacsoport első javaslata nyomán hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a kormány Facebook-oldalán péntek este közzétett videójában." 
Orbán Viktor kifejtette: március 16-tól új oktatási munkarend lép életbe. Tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Olyan tanítási módok lesznek, amelyek nem igényelnek személyes jelenlétet.
Ennek alapján hétfőtől normál tanítás nem lesz, a továbbiakról tájékoztatni fogom Önöket!
Együttműködésüket köszönjük!
Tovább...

2020.03.11

 ÍRÁSBELI

PÉK: 2020.05.11. (08:00)

PINCÉR_SZAKÁCS: 2020.05.15. (10:00)

GYAKORLATI ÉS SZÓBELI SZAKMAI VIZSGÁK: 

ELADÓ:2020.05.20.

VENDÉGLÁTÓS-VENDÉGLŐS: 2020.6.2-3.

SZAKÁCS-PINCÉR:2020.6.4-5.

PÉK:2020.6.9-10.

Tovább...

2020.03.11

EFOP-2.2.0-16-2016-00002 azonosító számú „Gyermek és ifjúságpszichiátria, addiktológiai és mentálhigiénés ellátórendszer infrastrukturális feltételeinek fejlesztése” elnevezésű kiemelt projekt alapvető célja a 16 év alatti lakosság mentális egészségi állapotának javítása, az ifjúságpszichiátriai, addiktológiai és mentálhigiénés ellátórendszer fejlesztése és a korszerű, költséghatékony működtetés feltételeinek kialakítása.

 

A projekt keretében kidolgozott szakmai irányelvek alapján betegtájékoztatók is készülnek, amelyekből öt témakörben: Evés-Viselkedés-Szorongás-Hangulatzavar, valamint a Kóros Szerhasználat típusonként 5000 db nyomtatott tájékoztató, továbbá ezek digitális letölthető változatai már rendelkezésre állnak az információt szerezni kívánó potenciális páciensek és szüleik, valamint segítők, tanáraik számára. A szakemberek meggyőződése, hogy a betegtájékoztatók használata növeli a rászorulók kezelésébe jutásának és adekvát ellátásba irányításának esélyét, valamint segíti az érintett családokat a kérdéses probléma felismerésében és a kliens megfelelő szakemberhez, szolgálathoz irányításában.    

 https://gyerekpszichiatria.hu/

Tovább...

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]